Translate This Page

Våra favorit mål i världen!

Både jag och min fru älskar att resa så därför har vi investerat i Timeshare lägenheter i Orlando Florida. Dessa ger oss ett visst antal poäng per år som vi kan lägga som betalning på Hotell, Hyrbilar, Inträdesbiljetter m.m överallt runt om i världen. Så att trots att vi äger lägenheterna  på Silver Lake Resort så kan vi välja att åka i princip var som helst och ha samma förmåner och allt sköts av en Timeshare resebyrå som heter RCI, vi ringer och talar om var vi vill och vad vi vill ha så sköter dom resten åt oss.

Silver Lake Resort / Florida

Silver Lake Resort ligger är ett av dom skönaste ställena jag vet att vistas på, det är lugnt och skönt med stor pool och Tikkibar vid pool kanten, på området finns det tennis, fullt gym, bastu, arcad hall, liten affär, bio m.m. Utanför området har vi som granne Disney World och sen 20 min. bort inne i Orlando har vi Sea World, Universal Studios X2, 1,5 tim. med bil till Kennedy Space Center och stränderna c:a 1 tim. men väldigt lätt att ta sig till. Här kan du välja på simma i Atlanten eller Mexikanska Golfen. När man ändå är vid Golfen så åker man genom Tampa och Tampa Bay områdena som också är riktigt nice för att komma till kusten vid Clearwater beach. I Tampa har du också en riktigt stor nöjes park Busch Gardens, det är en djurpark med en massa berg och dalbanor och andra nöjen. Det är svårt att hinna allt på en dag eller fler heller.

Silver Lake är ett av våra absolut bästa semester paradis, man känner sig så välkommen när man är där och servicen är super . Framför allt handikapp vänligt med hissar och ramper som ger full tillgänglighet på hela området är ett stort +. Alla nöjen och allt i matväg du kan tänka dig bl.a Red Lobster och Colorado House of Beef som ligger runt hörnet eller bara ligga och slappa vid poolen med en kall, skulle det mot förmodan regna så har man inomhus aktiviteter att välja på så det räcker.

Tenneriffa

Los Christianos  Teneriffa är ett annat favorit mål som vi lärde känna genom att Mari fick rehab där vart annat år på Clinic Vintersol under Landstinget just i Los Christianos/ Playa de las Americas. Nuförtiden så reser vi dit på två olika sätt, antingen så åker vi med Landstinget som blir väldigt dyrt där jag som medresenär betalar allt mitt själv till deras priser för att vara på Vintersol, alternativet är att använda vårt Timeshare och RCI´s hotell och Resort´s här med. några ex. på Hotell är Hollywood MirageChayofa Country Club m.m. Många tänker säkert nu att det är ju sönder turistat! Det är sant MEN den stora kultur mixen, klimatet, sevärdheterna och utelivet gör det helt klart till ett kul ställe att vara på. Vi får inte glömma nöjes parkerna Siam Park och Loro Parque. Här i Los christianos och Las Amesricas har vi fördelen med att det mesta är upp byggt kring Vintersol, så allt är väldigt bra handikapp anpassat där tillgängligheten är god men det är ett väldigt bergigt landskap med alla branta backar det innebär. En klar sevärdhet där är det vulkaniska landskapet som är format av Tejdes krafter, det spelar ingen roll hur anti sevärdheter man är så blir man tagen av det. Vulkanen Tejde har ett riktigt magiskt landskap kring sig och att åka upp med linbanan till en liten bit under toppen på 3700 meters höjd och titta på ön, kring liggande öar och den förödelse som vulkanen har skapat är hänförande.