Denna sidan handlar om mitt Harry´s Gaming värld under mitt a.k.a namn "Sneeker"

Ghost Skalle
Jag spelar endast online FPS "first person shooter" spel som t.ex counter Strike, Battlefield m.m. Mitt namn Sneeker går under två olika taggar "[Ghost]Sneeker" är när jag spelar med själva Klan taggen för vår team spelklan Ghost om man vill köra lite tävlingar eller bara tala om vilka man spelar med. Den andra taggen "[GGA]Sneeker" använder jag mest när jag kör i spel vi inte kör lagtävlingar i, GGA "Ghost Gamin Association" är en öppen gaming förening startad av Ghost för alla som är intresserade av online gaming oavsett lag eller klaner d.v.s att alla kan gå med. Min inställning till fusk?? Ja det skall vara total bann och elda upp deras dator eller som sagt jag hatar det!!! Spelen skall spelas som det är tänkt, dom kostar dyra pengar och tar tid att lära sig så kommer folk med autosikten och saker som totalt förstör spel nöjet, enligt min åsikt så finns det två sätt att optimera sitt spel och det är genom att optimera inställningarna i spelets meny och eller optimera sin dator för spelet i fråga "kan bli dyrt". Jag spelar och testar även en hel del gratis spel nu för tiden när dom börjar bli fler, det finns en hel del bra f.p.s spel som t.ex Heros And Generals som kan spelas helt gratis. Jag kommer att lista mina spel och lägga upp dom bättre gratis spelen som jag har testat här på sidan.
Ghost Clan startade jag Sneeker och ett par vänner för väldigt länge sen för att som lag spela för skojs skull och sitta och pratar med varandra live i headsett medan vi spelar, det ger spelandet en social plattform att skapa nya vänner och bekanta. Vi har kört lite matcher och sånt med men det har varit för lite lag träning för att det skall kunna bli något allvarligt av det, vi har duktiga individuella spelare men intresset för matcher är lågt. Det är mer att spela och ha kul i hopa och alla spelar på sitt vis men försöker uppnå samma mål. Folk vet vilka Ghost är och att vi står för ett ren och rättvis Gaming och det är det som krävs av våra medlemmar.

Mer om Ghost och dess historia hittar du på

Ghost´s egen hemsida

GGA "Ghost Gaming Association" är en gaming gemenskap för alla online gamers. Efter många års spelande så spreds Ghost spelarna ut i dom olika spelen, vissa blev kvar i äldre spel medan vissa gick vidare när nya spel kom på marknaden. Så via vårt sociala nätverk är det tänkt att  både gamla och nya medlemmar kan umgås över flera olika plattformarna som t.ex Steam/Origin chat, Ventrilo live chat, Facebook/Ghost, Facebook/GGA, GGA finns både som webbsida och Facebook sida, Sidorna handlar om Gaming, spel, datorer och gemenskap. Där finns mycket länkar till gratis spel och program som vi har testat och använder själv.

Mer om GGA på 

GGA/Homepage