Translate This Page

Det här sidan kommer att handla en del om vårt båtliv, utflykter och andra äventyr i Stockholms skärgård. Vi ligger på Ingarö och brukar hålla till i mellersta skärgården som har mycket att erbjuda i form av mysiga vikar att ankra i överallt. Midsommar blir det nog Sandhamn, det är rullstols vänligt för Marie att ta sig fram och en hel del party i två dagar. Även andra sjörelaterade saker som vi gör är vattenskidor, Kite surfing, fiske m.m, vi även länkar till bra sidor  som har med sjön att göra.

Här ser ni vår stora båt Maria: c:a 9m lång Bayliner 2755 Sunbridge, 5.7L v8:a 320hk, El och sprit kök, kylskåp, rinnande vatten, Tv/dvd, stereo, diesel värmare, el toalett och dusch med varmvatten. 5-6 personer kan sova i båten.

Bayliner 2755

 Bayliner 1952 -91:a

4.3 L V6:a på 225hk
Original 3.4L 4:a på 130hk
49 knop på GPS
6m/19foot lång
Med kapell är det full ståhöjd i båten
4 personer kan lätt sova i båten

Bayliner 1952 -91

Jag har enligt GPS varit uppe i 49 knop men den övervarvar fortfarande, så en större propp borde göra susen. Då skulle det vara kul att veta vad den gör vid rätt varv tal, den passar utmärkt till övernattningar, vattenskidor, ring, fiske och alla tänkbara vattensporter. Hon är bra vid snabba transporter i skärgården som vid t.ex assistent byten så åker jag Sandhamn-Stavsnäs på  20 min nästan oavsett väder men ta hänsyn till hur mycket passagerare klarar.